Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eduard Mata Riu

Eduard Mata Riu.

Càrrecs actuals

  • Portaveu del Grup Municipal de Junts per Sant Joan de Vilatorrada i Sant Martí de Torroella - Compromís Municipal.
  • Vocal titular de la Comissió Informativa d'Hisenda, Organització i Serveis Interns i de la Comissió Informativa de Territori i Seguretat Ciutadana.
  • Vocal suplent de la Comissió Informativa de Serveis a les Persones.
  • Vocal del Patronat Municipal Assistencial.
  • Vocal del Consell Municipal de Medi Ambient.
  • Vocal del Consell de la Vila.

L’import anual orientatiu que podrà percebre aquest membre corporatiu és de 3.840,00 €.

Assignació de  40€  per assistència a la Junta de Portaveus amb caràcter mensual (480€ anuals, corresponents a 12 sessions).

Assignació de 120 € per assistència a la Sessió del Ple de la Corporació de caràcter ordinari amb caràcter mensual (1.440€ anuals, corresponents a 12 sessions).

Assignació de 80€ per assistència a una comissió informativa ordinària (1.920€ anuals, corresponents a 24 sessions).


Biografia

He estat regidor de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada des del 2015. En tasques de govern portant les regidories d' Esports, comerç, consum i turisme del 2015 al 2019. He estat vinculat a diferents entitats sobretot esportives i culturals de Sant Joan de Vilatorrada i Manresa: AEIG Antoni Gaudí, Orfeó Manresà (Cor Juvenil Ressò), Club Atlètic Manresa, El Casal-ot. Vaig formar part dels grups de pop "Can Pistraus" i "Uf..!" Sóc membre fundador de l'Associació Embarrats de Sant Joan de Vilatorrada i soci de diferents entitats del municipi com el FC Joanenc, el Palillo CF o la Penya Blaugrana Antoni Camps. Del Montcau a Cardona i de Sant Feliu al Cogulló de Can Torra, Amb el teló de fons omnipresent i únic de Montserrat, tenim una comarca espectacular per veure, beure, viure, menjar-la i gaudir-la! Actualment, exerceixo com a sotsdirector de l'Escola Educació Especial Jeroni de Moragas de la Fundació Ampans.