Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mireia Traveria Espinalt

Mireia Traveria Espinalt.

Càrrecs

  • Portaveu suplent del Grup Municipal de Junts per Sant Joan de Vilatorrada i Sant Martí de Torroella - Compromís Municipal.
  • Vocal titular de la Comissió Informativa de Serveis a les Persones.
  • Vocal suplent de la Comissió Informativa d'Hisenda, Organització i Serveis Interns i de la Comissió Informativa de Territori i Seguretat Ciutadana.
  • Vocal del Consell Municipal de Cultura.
  • Vocal del Consell Escolar Municipal.

L’import anual orientatiu que podrà percebre aquest membre corporatiu és de 2.400,00 €.

Assignació de 120 € per assistència a la Sessió del Ple de la Corporació de caràcter ordinari amb caràcter mensual (1.440€ anuals, corresponents a 12 sessions).

Assignació de 80€ per assistència a una comissió informativa ordinària (960€ anuals, corresponents a 12 sessions).


Biografia

Em dic Mireia Traveria Espinalt, nascuda el 25 de Març del 1974 a Sant Joan de Vilatorrada.

Durant la meva infantesa vaig anar al Col·legi Mare de Déu del Carme, Escola Joncadella en l'actualitat, més tard a l'Institut Lluís de Peguera i al Col.legi Camps i Fabrés de Manresa, on vaig completar el Batxillerat.

Després d'un any sabàtic als Estats Units vaig tornar a Catalunya concretament a Barcelona on vaig cursar els estudis de Turisme Relacions Públiques, Protocol i Guia Turístic.

Parlo 4 idiomes, el Català, L'Anglès, Francès i Castellà, tinc coneixements bàsics d'alemany, xinès i Italià.

Després d'uns anys d'estar en el sector del Turisme, em vaig casar, visc a Sant Joan des de tota la vida, on he format la meva família, el meu home i dos gossets el Pintxo i el Max.

Més tard, em vaig formar com a Agent d'Assegurances, vaig obrir una agencia aquí a Sant Joan de Vilatorrada durant 11 anys i actualment soc Agent freelance d'assegurances, feina que compagino amb la de Regidora a l'oposició a l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada en el Grup Municipal Junts Per Sant Joan.

El meu compromís amb el meu poble es reflecteix en els meus 4 anys com a secretària de l'Associació de Botiguers, on la meva feina era organitzar juntament amb els companys festes i fires pel poble ajudant sempre als Comerciants en allò què necessitessin.

He estat 6 anys a l'ANC de Sant Joan de Vilatorrada, fent qualsevol tasca que em demanessin, i sobretot fent pinya quan es requereix.

El 2016 vaig ser Coronada Reina del Carnestoltes, on vaig afegir un toc d'alegria i festivitat a la meva trajectòria.

Soc una amant dels viatges, m'encanta estar amb la família, soc animalista i feminista i per sobre de tot estimo el meu poble Sant Joan de Vilatorrada i el meu país Catalunya.