Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa i emprenedoria

Aquí trobareu tota la informació relacionada amb les accions d'empresa i emprenedoria del CIO "Cal Gallifa"

Donem suport a les persones per a la creació d'empreses

La finalitat és donar suport a la creació d'empreses mitjançant la potenciació de la cultura emprenedora. Aquest servei està adreçat a totes les persones emprenedores que vulguin crear la seva pròpia empresa individual o societat i empreses constituïdes que pretenen obrir o ampliar un nou àmbit dins la seva pròpia empresa. Aquests serveis són:

  • Informació sobre creació d'empreses i assessorament per a l'elaboració del pla d'empresa.
  • Informació i assessorament sobre ajuts, subvencions públiques i préstecs.
Consultoria empresarial 

L'objectiu principal d'aquest servei és donar suport a la petita i mitjana empresa en qualsevol àmbit de la seva gestió empresarial:

  • Fiscal: Impostos empresarials, deduccions fiscals per a R+D, exportació
  • Laboral: Tipus de contractes, ajuts a la contractació

Adreça Passeig Gallifa 1, 2ª

Telèfon 93 876 40 00

Fax 93 876 40 18

Correu electrònic sjvt.cio@santjoanvilatorrada.cat

Aquí trobareu els enllaços als polígons industrials del municipi

Polígons industrials del municipi:

- Polígon Pla dels Vinyats I

- Polígon Pla dels Vinyats II

Associació d'Empresaris dels Polígons

DADES DE CONTACTE

Telèfon: 93 872 67 03

Correu electrònic: erabassa@aestjoan.cat

LOCALITZACIÓ

Polígon on s'ubica: Pla dels Vinyats I

Població: Sant Joan de Vilatorrada

Codi postal: 08250

Espai per a persones emprenedores, empreses i entitats de nova creació

El Viver d’Empreses del Centre d’Iniciatives per l’Ocupació “Cal Gallifa ” comprèn un espai format per 5 despatxos individuals d’aproximadament 23 m2 destinats a ser ocupats per persones emprenedores, empreses i entitats de nova creació durant un període limitat de temps (quatre anys màxim ).

Es tracta de despatxos dotats de mobiliari, línia telefònica, aparell de calefacció i aire condicionat, alarma, servei de neteja diària, etc. i amb dret d’accés a la utilització dels espais comuns del centre.
El viver permet la instal·lació immediata de noves empreses i professionals a preus molt més econòmics del que suposaria per si mateixos llogar un local de fora i adequar-lo.

Així mateix, les empreses usuàries del viver compten amb el suport del CIO, des d’on s’ofereixen serveis administratius generals: centraleta telefònica, fotocopiadora, servei de fax, enquadernació de documents i altres serveis diversos.

Adreça Passeig Gallifa 1, 2ª

Telèfon 93 876 40 00

Fax 93 876 40 18

Correu electrònic sjvt.cio@santjoanvilatorrada.cat

 

El Programa CuEmE vincula els ajuntaments i les escoles per fomentar la cultura emprenedora

El CIO "Cal Gallifa" s'encarrega del Programa Cultura Emprenedora a l’Escola (CuEmE), que vincula els ajuntaments i les escoles per fomentar la cultura emprenedora en el cicle superior d’educació primària, desenvolupant els valors, els hàbits i les capacitats de l’emprenedoria.

L’estratègia local és el plantejament que s’impulsa des de l’ajuntament de manera transversal entre educació i desenvolupament econòmic per tal que el CuEmE sigui un programa que vagi més enllà de l’escola i es vinculi amb el territori: amb el propi ajuntament, amb les entitats, les empreses i amb la població en general.

Durant un curs escolar, els infants creen i gestionen una cooperativa escolar amb el recolzament de l’escola, l’ajuntament i les empreses i entitats del municipi.