Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

Aquí trobareu tota la informació relacionada amb les accions d'ocupació del CIO "Cal Gallifa"

Tenim l'objectiu de facilitar la recerca d'ocupació a persones en situació d'atur

El nostre servei d’inserció laboral té com a finalitat l'orientació i acompanyament de persones en situació d’atur o millora de feina, facilitant la recerca d’ocupació. Posem en contacte a les persones demandants d’ocupació inscrits al servei amb aquelles empreses del territori que han presentats ofertes laborals.

Entrevistes ocupacionals

Es tracta de la primera trobada amb les persones usuàries per obtenir informació sobre l'experiència professional, la formació, les aptituds i actituds, amb l'objectiu de poder consensuar totes les accions que realitza fins a la inserció.

Assessorament ocupacional

L'assessorament té com a objectiu posar a l'abast de les persones usuàries totes les eines o informacions necessàries per facilitar la concreció del seu itinerari professional, així com les accions a desenvolupar. La finalitat d'aquest servei d'assessorament és que les persones usuàries reflexionin sobre la seva situació professional, i que amb el suport tècnic puguin arribar a desenvolupar el seu itinerari professional.

A més, les persones responsables del CIO "Cal Gallifa" us oferiran tècniques de recerca de feina, amb l'objectiu que les persones demandants descobreixin les eines de recerca de feina i aprenguin a elaborar-les.

Contacte

Adreça: Passeig Gallifa 1, 2a 

Telèfon: 93 876 40 00

Correu electrònic: sjvt.cio@santjoanvilatorrada.cat

Recordeu que cal demanar cita prèvia.

La Xarxa de Serveis Locals d'Ocupació (XALOC) penja a la seva web totes les ofertes de feina

La borsa de treball és un servei finalista que permet seleccionar a les persones demandants d’ocupació segons els perfils professionals sol·licitats per les empreses. La Xarxa de Serveis Locals d'Ocupació (XALOC) penja al seu portal web les ofertes de treball disponibles. Per registrar-vos al Xaloc, ho heu de fer a través del següent enllaç d'inscripció.

Gestió d'ofertes

Consisteix a posar a l’abast de les empreses els perfils professionals més adients per cobrir els llocs de treball que necessita l’empresa. Es realitza la recerca de les persones candidates a ocupar el lloc de treball, la pre-selecció dels perfils més adients a cobrir el lloc de treball, procés de selecció, presentació de les candidatures a l’empresa, difusió de l’oferta.

Contacte

Adreça: Passeig Gallifa 1, 2a 

Telèfon: 93 876 40 00

Correu electrònic: sjvt.cio@santjoanvilatorrada.cat

Recordeu que cal demanar cita prèvia.

Espai que permet preparar de forma més efectiva la recerca de feina mitjançant informació actualitzada de diaris, revistes, ofertes de treball... i complementada amb infraestructura que les persones usuàries poden fer ús (ordinador, fotocopiadora, fax, telèfon...) a més a més de l'ajuda personalitzada que el professional ofereix en aquell moment.

Contacte

Adreça: Passeig Gallifa 1, 2a 

Telèfon: 93 876 40 00

Correu electrònic: sjvt.cio@santjoanvilatorrada.cat

Recordeu que cal demanar cita prèvia.