Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Orientació laboral i assessorament per a la recerca de feina

Tenim l'objectiu de facilitar la recerca d'ocupació a persones en situació d'atur

El nostre servei d’inserció laboral té com a finalitat l'orientació i acompanyament de persones en situació d’atur o millora de feina, facilitant la recerca d’ocupació. Posem en contacte a les persones demandants d’ocupació inscrits al servei amb aquelles empreses del territori que han presentats ofertes laborals.

Entrevistes ocupacionals

Es tracta de la primera trobada amb les persones usuàries per obtenir informació sobre l'experiència professional, la formació, les aptituds i actituds, amb l'objectiu de poder consensuar totes les accions que realitza fins a la inserció.

Assessorament ocupacional

L'assessorament té com a objectiu posar a l'abast de les persones usuàries totes les eines o informacions necessàries per facilitar la concreció del seu itinerari professional, així com les accions a desenvolupar. La finalitat d'aquest servei d'assessorament és que les persones usuàries reflexionin sobre la seva situació professional, i que amb el suport tècnic puguin arribar a desenvolupar el seu itinerari professional.

A més, les persones responsables del CIO "Cal Gallifa" us oferiran tècniques de recerca de feina, amb l'objectiu que les persones demandants descobreixin les eines de recerca de feina i aprenguin a elaborar-les.

Contacte

Adreça: Passeig Gallifa 1, 2a 

Telèfon: 93 876 40 00

Correu electrònic: sjvt.cio@santjoanvilatorrada.cat

Recordeu que cal demanar cita prèvia.