Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cal Gallifa s'omple de gom a gom a la conferència de Víctor Küppers

Gairebé 500 persones assisteixen a la conferència de cloenda de les jornades CioNext
Imatge: @lookatme_photography.
Imatge: @lookatme_photography

La Sala de Cultura de Cal Gallifa ha acollit aquest divendres la conferència de cloenda de CioNext: 'Tu Mejor Versión', a càrrec del prestigiós conferenciant Víctor Küppers. Avui, unes 500 persones han acompanyat al neerlandès en la seva jornada motivacional. L'activitat es trobava emmarcada dins les jornades d'ocupació CioNext, organitzades pel Centre d'Iniciatives per a l'Ocupació "Cal Gallifa".

Küppers ha centrat la seva conferència en la psicologia positiva, i en els diferents passos i camins que hem d'emprendre per poder ser la millor versió de nosaltres mateixos amb un punt de vista optimista en la nostra vessant professional i personal. La nostra actitud és la clau principal per poder arribar a un millor resultat, agafant una posició d'alegria i il•lusió per a superar tots els obstacles. En definitiva, "viure amb entusiasme", tal com afirma el conferenciant neerlandès.

La regidora de Promoció Econòmica, Laura Trench, i l'alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Jordi Solernou, s'han mostrat "molt satisfets" amb el gran èxit de la conferència de Víctor Küppers. "Ens ha donat una gran dosi d'energia positiva a totes i a tots", asseguren. A més, la regidora, ha volgut destacar l'alta assistència d'avui a Cal Gallifa i, sobretot, agrair a l'equip del CIO "Cal Gallifa" la feina "incansable que han fet durant aquestes últimes setmanes perquè aquestes jornades esdevinguin una realitat".

CioNext ha estat enfocat enguany en el teixit empresarial, autònom i comercial de Sant Joan de Vilatorrada, així com de persones inscrites al Servei d'Ocupació Local. Anteriorment a Víctor Küppers, també s'han fet conferències d'empoderament d'equips de treball, a càrrec de Josep Moulines, i del mètode Marie Kondo per endreçar la teva vida professional, a càrrec de Laura Cespedosa i Abel Cifuentes.